05.05.2017 – REPREZENTACE MUŽI XV

Český národním tým se připravuje na utkání proti Luxemboursku ve francouzském městě Metz.


Češi zahájili přípravu na utkání již ve středu odpoledne společně s místním týmem RC Metz. Odpolední tréninková jednotka byla zaměřena na obecný pohyb po hřišti, kdy jsme měli možnost využít plnou opozici.

Ve čtvrtek dopoledne se hráči věnovali organizaci po rucku a odpolední trénink nesl na téma obrany. Páteční dopoledne hráči navštívili město Metz a nabírali síly na odpolední trénink, na který nás doplnil zbytek hráčů, kteří nemohli být na soustředění od začátku.

Hráči připraveni k utkání proti Luxembursku:

Roj:

Průša Michal, Dřímal Hubert, Elis Pavel, Benda Jan, Hodek Matouš, Frank Jiří, Voves Robert, Olbrich Jan, Hošek Daniel, Mára Vojtěch, Havel Vojtěch, Loutocký Marek

Útok

Šimák Marek, Jursík Václav, Forst Tomáš, Pantůček Jiří, Kovář Martin, Schlanger Michal, Čížek Jan, Kohout Jan, Kučera Jan, Soural Adam

Bohužel na toto utkání trenéři národního týmu obdrželi celkem 14 omluvenek.

Klubové povinnosti

Lukáš Rapant , Ondřej Kutil Emil Caldaroni, Martin Wognitsch

Zranění

Martin Havlíček, Vojtěch Hruška, Aleš Stejskal, Ondřej Kovář, Martin Sadílek, Davdi Staněk, Lopeti Semiesoni Toia

Studijní povinnosti

Jakub Žalud, Jan Školař

Rodinné důvody

Petr Čížek

To však nic nemění na bojovném duchu týmu a jeho odhodlání udělat další krok na cestě do vyšší skupiny a postupu v kvalifikaci na Mistrovství Světa, což si dobře uvědomuje i hlavní trenér reprezentace Thomasz Putra: „ Jde o pro nás nejdůležitější zápas v této skupině a také nejtěžší, neboť situace v tabulce může vést k podcenění soupeře. Avšak pro nás a pro všechny hráče, kteří dostanou příležitost, znamená tento zápas obrovskou možnost zakončit vítězně naši práci v této skupině a vybudovat si tak výhodu domácího prostředí v klíčovém zápase o postup do vyšší skupiny "

20170504_165430.jpg