27.04.2017 – INFORMACE Z KLUBOVÉHO RAGBY

90 let ragby ve Slavii


Letos je tomu devadesát let od vzniku nejdéle existujícího ragbyového klubu v Čechách, Slavie Praha. Chceme celou sezonu zasvětit tomuto významnému jubileu, když vyvrcholením oslav bude Sportovně společenský den ragby na našem stadionu v Edenu v sobotu 27. 5. 2017

Od 9 hodin do večera budou na našem stadionu v Edenu probíhat utkání všech věkových kategorií, kluků od 6 let až po „A" mužstvo Hvězd, ženy a veterány, uskuteční se zábavné soutěže pro děti a příchozí „Seznamte se s ragby".

O večerní zábavu se bude starat DJ, vstupenky budou slosovatelné o zajímavé ceny. Ale hlavně, chceme se setkat se zástupci všech českých ragbyových klubů, s jejich současnými i bývalými hráči a funkcionáři, příznivci, přáteli i s oficiálními hosty.

Kolik se mohlo za těch devadesát let stát věcí, vítězství i proher, krásných zážitků, na hřišti, v klubovně, na zájezdech i v občerstvovacích stanicích, na které je třeba vzpomenout, pohovořit o nich, zhodnotit je a potěšit se s kamarády, které jsme možná věčnost neviděli. Teď bude příležitost!

Stravování a občerstvení je zajištěno po celý den. Vstupenky jsou v předprodeji u manažera klubu Marka Hory (marek.hora@volny.cz) nebo v den konání akce na stadionu.

V nejbližší době bude na internetových stránkách RCS (www.slaviarugby.cz) otevřen portál, na kterém budou postupně umísťovány články, fotografie a zajímavosti z celé historie i současnosti klubu, který je neoddělitelně spjat s historií celého českého ragby. Sledujte naše stránky i FB, pozvěte své známé a přátele.

Těšíme se na vás, 90 let je jen jednou!

Ragby zdar!

Jan Stránský

předseda RC Slavia Praha