14.03.2017 – REPREZENTACE U18

Junioři neuspěli v Holandsku

Trenér národního týmu ČR do 18 let, Karel Šampalík, informuje o neúspěšném vystoupení týmu v Holandsku. Nizozemci porazili náš výběr vysoko 74:0.

Zápas s velice kvalitním soupeřem jsme vůbec nezvládli . Holandsko nás přehrálo po všech stránkách. Idea byla při neúčasti první osy týmu (9,10,15,4,) dát v sestavě prostor hráčům ze širšího kádru, aby předvedli svou připravenost pro nadcházející ME U18. Bohužel se projevilo, že naše trénovanost není dobrá. V zápase obstáli částečně pouze jednotlivci. Ač s kádrem U18 ČR pracujeme soustavně. Největší objem musejí hráči odtrénovat v klubech, což se bohužel až na vyjímky neděje. Zápas nám potvrdil, že v současnosti disponujeme velice úzkou skupinou hráčů, kteří jsou schopni herně konkurovat kvalitním evropským týmům. Zabezpečení celého utkání, dopravě či ubytování není co vytknout, vše bylo na vysoké úrovni.

Závěrečný testovací zápas hrajeme v Praze s Polskem dne 18.3.2017, kde již s výjimkou Martina Cimpricha bude naše sestava kompletní. Celý team je připraven napravit pokažený dojem z Amsterdamu.

Nominace: Roman Ježek, Adam Elis, Vojtěch Vomáčka, Erik Wunsch, Robert Ryšavý, Jakub Homer,Jakub Havel, Petr Lelovský, František Ševčík, Vojtěch Růžička, Tadeáš Drda, Artem Usov, Jan Šmolcnop, Jáchym Balák, Robin Šidla, Kryštof Kobián,Daniel Rygl, Albert Suchopár,Lukáš Libiger, Adam Herman, Martin Krempaský

Omluveni: David Pískatý, Patrik Veselý, Martin Cimprich, Albert Froněk, Michael Neužil, David Bureš

Realizační team: Karel Šampalík, Petr Cimprich, Jan Kobián, Martina Damborová

Karel Šampalík, trenér U18