18.02.2017 – REPREZENTACE ŽEN 7S

Národní tým žen 7s se účastní turnaje na Maltě

Česká ragbyová reprezentace 7´s žen odlétla v pátek 17.2. na přípravný turnaj na Maltě. V rámci této stále více renomovanější akce se poměří s místními výběrovými týmy a švýcarským výběrem. Národní tým kromě tréninků v místě konání čekají sobotní zápasy ve skupině a nedělní boje o umístění.

„Chceme maximálně využít téhle perfektní příležitosti hrát a trénovat v kvalitních podmínkách i v zimním období. V této fázi přípravy je pro nás tento turnaj důležitým výchozím bodem, co se naší herní připravenosti týče a také kontrolou připravenosti fyzické a kondiční, na níž se snažíme celou zimu koncepčně pracovat" hodnotí přínos turnaje trenér reprezentace Daniel Beneš.

Národní tým si prošel v uplynulých měsících hráčskou obměnou a okysličením o nové hráčky, z nichž hned dvě si loni prošly formací v rámci reprezentace U18.

I proto teď celý tým společně vzhlíží ke své první příležitosti ukázat svůj herní potenciál:

„Nejvíc ze všeho se těším hlavně na holky, a že si spolu zase zahrajeme. Těším se i na soupeřky, na kterých si budeme moct zkoušet různé akce a bude to super příprava na ME" shrnuje atmosféru v týmu jedna z jeho opor Pája Čuprová.