08.02.2016 – INFORMACE ZE ZAHRANIČÍ

Zahajovací odpoledne Six Nations


TV Nova nabízí ještě více ragby. V sobotu slavnostně vykopla Six Nations.

Televize Nova svá předsevzetí z pátého září loňského roku, kdy spouštěla svůj druhý sportovní kanál, a slibovala českým příznivcům ragby bohatou nabídku kvalitních i častých zápasů, naplňuje svá slova měrou vrchovatou. Pravidelně se na jejích obrazovkách NOVA Sport 1 a NOVA Sport 2 objevují zápasy Challenge Cupu a Champions Cupu a od soboty už i zápasy prestižního turnaje evropských zemí Six Nations. TV Nova skutečně přivedla na televizní obrazovky ragby několikrát do týdne a jak v sobotu při slavnostním výkopu Six Nations v pražském klubu Hard Rock Café řekl šéf sportovního vysílání skupiny Nova Dušan Mendel „tímto pro nás v televizi ragby ještě nekončí, chceme toho českým divákům nabízet mnohem více", tak je zřejmé, že se fandové ragby mají na co těšit.

nova 3.jpg

Dnešní ragbyová zpravodajství na webu novasport.tv, různé reportáže, rozhovory a magazíny z prostředí ragby mají v budoucnu ještě přibývat. Ragby je rozvíjející se sport se širokým potenciálem i u českých diváků. K Six Nations připravila TV Nova čtyřicetiminutový ragbyový speciál, kde ve sportovním studiu rozmlouvali Antonín Brabec a Martin Kafka, přivítala Hanu Eriku Radochovou s Antonínem Brabcem ve Snídani s Novou a dělala rozhovory na tn.cz. V Hard Rock Café provázel celým večerem moderátor Štěpán Sokol, který mezi zápasy a o poločase vyzpovídal i Martina Charváta a Hanu Eriku Radochovou nejen o českém ragby, ceny soutěžícím předával sporťák Michal Hrdlička, neboť také už i on prý ragby propadl a přítomné pozdravil moderátor hlavních televizních zpráv Martin Pouva, který rostoucí zájem o ragby vidí i ve zpravodajství.

Ragby na sportovních kanálech NOVA Sport 1 a NOVA Sport 2 lze sledovat na sítích kabelových operátorů O2 a UPC, naladit na satelitu nebo přes videoportál VOYO jej moci shlédnout na tabletu, mobilu, PC či televizi připojené na internet.

(JB)

nova sport.png

Snídaně s Novou 2.jpg

Hlavní zprávy Nova.jpg