11.05.2015 – REPREZENTACE U16

Česká reprezentace do šestnácti let porazila v Esztergomu Maďarsko

Čeští reprezentanti do šestnácti let odehráli své letošní první utkání v maďarském Esztergomu proti domácí reprezentaci. Češi po dobrém výkonu s přehledem nasázeli Maďarsku téměř šedesát bodů.

Maďarsko – ČR U16 0:57 (0:19)

Česká republika
Pětky: Cimprich 3, Kobián, Homer, Elis, Veselý, Nosál, Vomáčka
KPP: Cimprich 6

Sestava České republiky U16
1 Jakub Muler, 2 Adam Elis, 3 Vojta Růžička - 4 David Langr, 5 Jakub Homer - 6 Vojta Vomáčka, 7 Erik Wunsch, 8 Eldar Kamidullin - 9 Max Rubáš, 10 Martin Krempaský - 11 Patrik Veselý, 12 Kryštof Kobián, 13 Dan Rygl, 14 Albert Suchopár - 15 Martin Cimprich (c)
lavička: Denis Juřík, Gabriel Horčic, Jáchym Balák, David Pískatý, Josef Nosál, Robert Ryšavý,Jan Šmolcnop, Michal Herák, Marek Hanousek, Vojta Lukasc všichni zasáhli do hry.

Realizační team: Karel Šampalík, Antonín Rubáš, Jan Kobián, Bára Krucká, + příprava v Praze Antonín Brabec, Vojtěch Mára

Komentář hlavního trenéra ČR U16 Karla Šampalíka

V neděli 10.5.2015 jsme odehráli utkání proti výběru Maďarska v Esztergomu. Zápasu předcházela příprava na Tatře Smíchov 8.10 2015 dvě tréninkové jednotky v sobotu 9.10.2015 následoval přesun do Esztergomu a jedna tréninková jednotka. K zápasu bylo k dispozici 25 hráčů ročníků narození 1999 a 2000 s tímto výběrem pracujeme od podzimu 2014. Na trénincích jsme se zaměřili především na celkový herní pohyb. Se statickými situacemi (mlýn, aut) nám přišel pomoci mlynář české reprezentace Vojtěch Mára za což mu děkujeme.

O soupeři jsme neměli žádné informace. Náš herní plán byl především o dodržování základních herních principů a následné aplikování herního systému, který jsme trénovali na našich srazech.

Rád bych poděkoval všem hráčům a za příkladnou bojovnost,nasazení a disciplínu v zápase. Celému zápasu jsme jasně dominovali a jen naše nervozita v kombinaci s malou herní praxí (pro mnohé to byla premiéra v národním teamu) a v neposlední řadě výkon domácího sudího nám nedovolili zvítězit výraznějším rozdílem. Zápas nám zároveň ukázal, na čem do budoucna pracovat.

hun_cze_02.jpg


(swa)