23.02.2023 – O RAGBY V MÉDIÍCH

Tatra Smíchov dnes představí špičkového cizince

Tatrovácký těžkotonážník a někdejší reprezentant Michal Průša zastavuje o generaci mladšího útočníka Říčan Matěje Formánka. Ve finále loňského ročníku extraligy spěchá svého říčanskému spoluhráči na pomoc agilní Lukáš Lihhart, taktéž reprezentant.


Extraliga ragby XV 2023: Tatra Smíchov dnes představí špičkového cizince


ČTK (Praha, 23. 2. 2023) - Rugby Club Tatra Smíchov dnes před sobotním startem Extraligy ragby XV 2023 představí špičkového hráče ze zahraničí, který bude za klub nastupovat.

„Je to ragbista, jaký v české nejvyšší soutěži ještě nepůsobil. Dlouhodobě reprezentoval jednu z nejlepších ragbyových zemí na světě," uvedl Filip Vacek, sportovní ředitel RC Tatra Smíchov.

Klub představí hráče i plány na letošní sezónu 23. února 2023 od 17 hodin na tiskové konferenci na hřišti Tatry Smíchov, na ulici Smrčinská, Praha 5 – Smíchov.

Hráč by se měl představit již v sobotním 1. kole extraligy, které se celé (čtyři zápasy) odehraje v Praze na Břevnově na stadiónu Markéta. Zápas Tatry Smíchov se Slavií Praha začíná v 10:30 hodin. Vstup je zdarma.



Více o zápasech 1. kola zde


DODATEK ČSRU: Jméno hráče, jakou pozici budu hrát a obecně více informací přineseme dnes večer po tiskové konferenci Tatry Smíchov

pb