17.02.2015 – ČSRU INFORMUJE

Staň se součástí Mistrovství světa v ragby 2015!


Staň se součástí Mistrovství světa v ragby 2015!

Spolupráce České rugbyové unie a společnosti DHL přináší ojedinělou možnost pro jednoho z řad mladých ragbistů se zúčastnit Mistrovství světa v Anglii 2015.

A nepůjde o ledajakou účast!

Jeden vyvolený hráč či hráčka bude mít možnost zažít atmosféru největšího ragbyového svátku na vlastní kůži, z bezprostřední blízkosti. Osobně před zraky tisíců diváků, kteří se v danou chvíli nebudou dívat na nikoho jiného, přinese míč přímo na trávník a předá jej rozhodčím před samotným výkopem utkání.

Jako zástupce českého ragby bude vysláno jedno dítě ve věku 8-15 let společně se svým rodičem do Anglie, kde pro něj budou zajištěny 2 vstupenky na vybraný zápas, oficiální tepláková souprava RWC 2015, ragbyový míč, dvě noci ubytování, zpáteční letenka i pro rodiče a památeční foto přímo z hřiště.

ČSRU vyhlašuje termín podávání přihlášek pro zájemce o zařazení do této soutěže do 6.3.2015 a to formou zaslání přiložené přihlášky na adresu sekretariat@rugbyunion.cz nebo zasláním na adresu: Česká rugbyová unie, Zátopkova 100/2, Praha 6, 160 17.

Ze všech doručených přihlášek bude za dohledu člena Dozorči rady ČSRU prezidentem unie a zástupcem společnosti DHL vylosováno 20 postupujících do kola druhého, které proběhne formou hlasování veřejnosti na stránkách www.rugbyunion.cz.

Z druhého kola pak postoupí finálových 10 kandidátů do kola třetího a to proběhne stejnou formou jako kolo druhé.

Vítězem se pak stane kandidát s nejvyšším počtem hlasů a ten na podzim 2015 odletí společně se svým rodičem na toto Mistrovství světa.

Přihláška do soutěže RWC2015.pdf

Soutěžní podmínky.pdf