10.02.2021 – MARKETING A PR

Rok 2020, rok možností a příslibů...

České ragby, mělo v roce 2020 skvěle našlápnuto, dosáhnout dalších cílů, které si stanovilo ve svém dlouhodobém horizontu.

Máme za sebou mimořádné období...

Nicméně i tak proběhlo na našem území několik zajímavých akcí v měsících kdy neúřadoval, COVID-19.

Jak bylo na rok 2020 České ragby připraveno po mediální stránce a jakým způsobem připravovalo prezentovat své partnery,

naleznete v Hodnotící zprávě roku 2020.

Mužská reprezentace v "patnáctkovém ragby" ve své skupině nepoznala hořkost porážky a její kroky směřovaly ke květnovému finálovému utkání, kde by v případě vítězství, mohla slavit postup do vyšší skupiny Rugby Europe Trophy. Reprezentace v ragby o sedmi hráčích, se ve svém vrcholovém středisku DUKLA poctivě připravovala na vrcholy sezóny, kterým měly být dva víkendové turnaje Rugby Europe Men 7s Trophy Series, kde náš výběr chtěl obhájit skvělé páté místo z roku 2019, případně zaútočit na postupové příčky a tím tak zúročit dlouhodobý projekt přípravy nejtalentovanějších hráčů, kteří se připravují právě ve výše zmiňovaném středisku.

"Mladí lvi" tedy reprezentace hráčů do 20 let se probojovala do závěrečných bojů Rugby Europe Men XV U20 Championship a začátkem dubna se měla představit ve skupině nejlepších osmi týmů Evropy. Celá odborná veřejnost s napětím očekávala jak dopadnou jejich souboje na tomto šampionátu.

Juniorky v "sedmičkovém ragby" se poctivě připravovali na obhajobu těžce získané pozice sedmého týmu v Evropě a Česká republika se chystala uspořádat jeden ze závěrečných turnajů Rugby Europe Women 7s U18 Championship.

Rok 2020, mohl být pro České ragby mimořádný...

Ovšem všechnu snahu zhatil neočekávaný pandemický jev COVID-19.


Zpráva mediálního úseku ČSRU >>> csru_hodnotici_zprava_2020.pdf


KS