23.09.2020 – REPREZENTACE U18

Odložení srazu reprezentace U18

Na víkend 26. – 27. 9. byl naplánován sraz cca 40 hráčů, kteří měli vzejít z předchozího srazu širší reprezentace konané na začátku září v sobotu 5. 9. v Praze a v neděli 6. 9. v Brně.

Vzhledem k úspěšnosti akce a spokojenosti s množstvím a kvalitou hráčů (navíc s velkým množstvím omluvenek kvůli nemocem, zraněním a Covidu) jsme se rozhodli uspořádat ještě jeden takto široký výběrový sraz pro cca 80 – 100 hráčů.

Akce se měla konat tentokrát na jednom místě, a to v neděli 27. 9. v Brně s dopoledním společným tréninkem a odpoledním zápasem 4 týmů. Vzhledem k vývoji situace ohledně Covidu-19, jsme ale po konzultaci v rámci vedení sportovního úseku ČSRU došli k rozhodnutí sraz odložit, abychom eliminovali případné rozšíření karantény na hráče všech klubů v případě, že by byl náhodou někdo z účastníků akce pozitivní na Covid-19.

Doporučujeme však, aby se kluby mezi sebou domluvily a odehrály například odložené klubové zápasy či plánované zápasy. Všem klubům ještě jednou děkujeme za nominaci na předchozí sraz, hráčům za jejich účast a nasazení a všichni pevně věříme, že se situace v brzké době stabilizuje a budeme moci sraz opět uskutečnit. Budeme vás informovat.


Realizační tým reprezentace U18