22.04.2020 – KOMISE INFORMUJÍ

KM - Hlášení reálného stavu základny


Vážení představitelé klubů,

Komise mládeže žádá všechny kluby, aby jejich trenéři příslušných kategorií vyplnili reálný stav hráčů dle ročníků do přiloženého formuláře (formulář sekretariát odeslal přímo na kluby) a vyplněný formulář za všechny kategorie kluby zaslaly do 30.4.2020 na adresu: tkohout@rugbyricany.cz

V případě mladších ročníků vyplňte nejen hráče, kteří již mají licenci, ale všechny hráče, které jako aktivní evidujete a za normálních okolností by chodili na klubové tréninky, turnaje, zápasy, abychom měli reálnou představu o stavu dětí a mládeže pro sezónu 2020/2021.

V daném souboru jsou 2 záložky, jedna je určena pro kluky a druhá pro holky, uvádějte prosím zvlášť, abychom měli přehled o počtu holek a kluků samostatně.

U kategorií mládeže prosíme o vyjádření, jestli v následujícím ročníku budete mít zájem s danou kategorií hrát samostatně soutěžní a nesoutěžní zápasy 15s, případně ve spojení s jiným klubem, to prosím poznamenejte a uveďte s jakým klubem. Dále uveďte, pokud budete mít zájem o účast na turnajích v menším počtu hráčů např. XRUGBY - viz pravidla XRugby na webu unie nebo kombinace zápasů 15s (spojení více klubů do jednoho týmu na několik zápasů) a turnajů o menším počtu hráčů.

Poznámka: jestli bude v příštím ročníku pokračovat kategorie U19 nebo U18 se bude řešit, pro potřeby sběru dat není tento fakt podstatný.

Děkuji vám za spolupráci

Tomáš Kohout
KM ČSRU
777 601 412
tkohout@rugbyricany.cz


(AB)