04.02.2020 – REPREZENTACE DÍVEK 7S

Zimní kemp dívek

Téměř 40 mladých hráček se zúčastnilo zimního ragby kempu v Olomouci. Akce pro dívky kategorií U18, U16 a U14 proběhla o pololetních prázdninách a následném víkendu pod vedením reprezentačních trenérů NT dívky 7, které podpořil trenér ženského týmu RC Olomouc Ondřej Sikora.

Děvčata strávila trénováním úctyhodných 10 hodin. Mimo rozvoje ragbyových dovedností nechyběl např. atletický trénink, trénink na zpevnění středu těla nebo seminář na téma regenerace a výživa. Hráčky měly možnost zatrénovat si se seniorskými reprezentantkami, které se souběžně v Olomouci připravovaly.

Soustředění se zúčastnily hráčky z následujících klubů: RC Babic, RC Bystrc, RC Dragon Brno, RC Havířov, RC Mountfield Říčany, RC Olomouc, RC Sparta Praha, RC Tatra Smíchov, RC Vyškov, RC Zlín, RK Petrovice, Strong Girls Velké Popovice, TJ Sokol Mariánské Hory

Další akcí pro tyto kategorie bude výběrové soustředění v Babicích 6.-8. března 2020, kde se budou hráčky připravovat na nadcházející mezinárodní akce.

sous2.jpg


Máte-li zájem být informováni o podobných akcích pro dívky, kontaktujte sekci ženského ragby ČSRU: zenskeragby@rugbyunion.cz