29.07.2019 – REPREZENTACE DÍVEK 7S

Příprava reprezentací dívek 7's v plném proudu.

Čtvrtý červencový týden (21.-27.7.) strávila společně dvacítka mladých hráček kategorií U14, U16 a U18 v příjemném prostředí sportovního a rekreačního areálu ve Zbraslavicích.

Pod vedením trenérů Stanislava Krále a Hany Schlangerové dívky zdokonalovaly své ragbyové dovednosti, nasávaly informace nejen o ragby, ale i pohybu obecně a tmelily kolektiv.

Akce byla také součástí přípravy reprezentantek U18 na srpnový evropský šampionát.


IMG_20190725_152038.jpg


Program zahrnoval každodenní ranní aktivaci, dopolední trénink a minimálně jeden trénink odpolední. Náplň tréninkových jednotek se obměňovala podle potřeb přípravy a aktuální únavy účastnic.

Díky Kristýně Plevové a Vladimíru Vanickému mohly dívky posoudit jak jsou na tom se svou mobilitou, stabilitou a koordinací.

A dostalo se jim také cenných rad a příkladů cvičení, jak se sebou pracovat. Daniel Beneš si pro hráčky připravil video rozbory tematicky spojené s tréninkem a také se hráčkami podělil krátké informace o mentální stránce týmového sportu. Děkujeme jim za jejich čas!

V sobotu 17.8. čeká reprezentantky U18 v Brně závěrečný přípravný miniturnaj před ME s reprezentacemi Polska a Maďarska.



(hsch)