04.07.2019 – MARKETING A PR

Letní akce Ragbyová akademie Yvese Perrota, startují již tuto sobotu


Před sedmi léty jsme společně s mými přáteli Yvese Perrotem a Robertem Šimákem seděli v klubovně francouzského klubu Lyon Olympique University a rozhodli se založit program, kterému nyní říkáme Ragbyová Akademie Yvese Perrota.

Samotný Yves byl proti doplnění jeho jména do názvu programu, ale když jsem mu vyjmenoval seznam akcí na kterých se podílel, kolik let a kolik českých hráčů mu prošlo rukama, jen tiše ztichnul a skromně pronesl:,, Jak myslíš Karel, ty jsi Tete a la programme,, neboli hlava programu.


IMG_20180708_120453 (1).jpg


Dnes, dva dny před zahájením dalšího ročníku letních kempů nás ragby stále nás baví a naplňuje. Naše společné debaty o sportovní přípravě často končí větou, Pravdu hledej na hřišti, tam se za nic neschováš. A já mu odpovídám citátem mého tatínka - Muž, je nejšťastnější tehdy, když svléká ženu a obléká ragbyový dres! Z toho nám následně vyplynulo, kdy se cítí nejšťastněji trenér:

Trenér, je nejšťastnější tehdy, když všichni jeho hráči, již svlékali ženu a stále oblékají ragbyový dres.

Letošní ročník kempů zcela jistě bude opět ojedinělý, nikdy nedokážeme úplně přesně rozpoznat, který z hráčů či hráček u ragby zůstane a kdo skončí. Dětem, ale i starším hráčům a hráčkám se věnujeme bez rozdílu a snažíme se, aby jejich kluboví trenéři to s nimi měli následující sezónu o trochu snazší. Pořád se ovšem držíme našich vizí a cílů. Snažíme se je naplňovat tak, aby to bylo vždy ku prospěchu českému ragby.


IMG-20180708-WA0001.jpg

Jak, kde, kdy, proč, budeme letos pracovat budete mít možnost sledovat na našich sociálních sítích nebo webu a já pevně věřím, že i letos bude ragby bavit úplně všechny.


Karel Ševčík



LK - SS.jpg


ELITE SS.jpg