14.05.2019 – DĚTSKÉ RAGBY

Ragbisté mají rádi Ondrášovku…

Společnost Ondrášovka je i nadále partnerem mládežnické kategorie do 12 let

České ragby se i letošní rok může pochlubit spoluprací se společností ONDRÁŠOVKA a. s., která je významným dodavatelem minerálních vod našich projektů, akcí a i letos se bude mládežnická soutěž chlapců do 12 let pyšnit názvem:

U12 - ONDRÁŠOVKA RUGBY CUP 2019

S dodatkem či podtitulem

Regionální či celostátní soutěž dětí do 12 let

V rámci mezinárodních akcí bude společnost označena jako Partner.

Ondrášovka a České ragby k sobě bezesporu patří již více jak tři roky a i letos se společnost rozhodla podpořit mládežnické ragby při tradičních či nově vzniklých klubech.

České ragby má v letošním roce, kdy se pořádá světové Mistrovství světa v Japonsku opět obrovskou možnost jak zpopularizovat ragbyové hodnoty a tradice, které my u nás velice obdivujeme a jsme rádi, že se s nimi i letos můžeme ztotožnit.

Ragby, je všeobecným světovým fenoménem a my ho velmi dobře známe z naší spolupráce s programy Sport bez předsudků, zejména v rámci činnosti Ragbyové akademie Yvese Perrota, kterou podporujeme řadu let.

Letos také, vlastními produkty podpoříme různé klubové akce a turnaje včetně závěrečných turnajů či utkání Mistrovství republiky mládeže, které nám budou doporučeny Českou ragbyovou unií.

Máme rádi České ragby!

Libor Duba, Generální ředitel společnosti Ondrášovka, a. s.