14.05.2019 – DĚTSKÉ RAGBY

X MEDIA SERVIS a České ragby

Reklamní společnost X MEDIA SERVIS bude i v letošním roce podporovat české ragby a zůstává hlavním partnerem kategorie dětí do 8 let (U8).

Společnost se zabývá profesionální grafickou tvorbou a tiskovou produkcí a svým technologickým vybavením se se řadí k nejmodernějším v Evropě.

Česká rugbyová unie s radostí ohlašuje, že i letos bude prezentovat společnost X MEDIA SERVIS jako Partnera mládežnické kategorie do 8 let – a soutěž ponese oficiální název:

U8 - X MEDIA SERVIS RUGBY CUP 2019

S dodatkem či podtitulem

Regionální či celostátní soutěž dětí do 8 let

V rámci svých mezinárodních akcí bude společnost označena jako Partner

„Společnost X – MEDI SERVIS poskytuje českému ragby služby v oblasti grafického designu a tiskové produkce. Jsem rádi, že naše spolupráce bude pokračovat v roce 2019, a že jsme se opět dohodli, že kategorie U8 opět ponese jméno X – MEDIA SERVIS CUP 2019."

Alexandr Křížek, člen VV CSRU zodpovědný za marketing a komunikaci

Jsme rádi, že můžeme stále přispívat českému ragby jako celek a že i letos budeme hlavním partnerem kategorie do 8 let. Sám jako rodič očekávám, kdy budu moci na hřiště přivést svého syna neboť ragby mi jako sport doslova učarovalo.

Za ztotožněním naší společnosti s ragbyovou komunitou, je i silná podpora našich zaměstnanců a partnerů.

Českému ragby se snažíme vyjít vstříc i v podobě podpory lokálních či regionálních akcí a to tím, co umíme nejlépe, tedy zajištěním grafického servisu a výrobou tištěných materiálů.

Jsme rádi, že můžeme podporovat České ragby!

Jakub Sedláček, jednatel společnosti