24.01.2019 – TRÉNOVÁNÍ & VZDĚLÁVÁNÍ

Školení licence B na Univerzitě Palackého v Olomouci

Baluo2.jpg

Velice přínosná spolupráce s Univerzitou Palackého v Olomouci vyústila v první důležitý krok, a tím je organizace školení licence B v místním supermoderním sportovním centru místní Fakulty tělesné kultury.

https://www.acbaluo.cz/

Přelomovou výhodou tohoto školení pro trenérky a trenéry z celé republiky je, že ve dvou prodloužených víkendech kompletně a na jednom místě obsahuje celou náročnost licence B, tedy její obecnou (univerzitní) a specializační (ragbyovou) část.

Nabitý program školení a 14 různých fundovaných přednášejících navíc nabídne trenérkám a trenérům spoustu jistě inspirativních témat z oblastí, které mohou mít pro ragbyové prostředí obrovský přínos jako Sportovní psychologie, Kineziologie nebo Kondiční příprava.

Ve specializační části je připravena sehraná školitelská, a dříve i trenérská, dvojice Putra – Beneš, aby trenéry provedla všemi úskalími a klíčovými tématy obsaženými v akreditovaných kurzech World Rugby 15s Level II a World Rugby 7s level I.


Program celého školení naleznete zde:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/18kloyqyyRN...


Přihlašování na školení konající se ve dnech

31. 1. (od 16:00) čtvrtek – 3. 2. 2019 neděle

21. 2. (od 16:00) čtvrtek – 24. 2. 2019 neděle

probíhá přímo přes univerzitu na tomto odkaze:

http://czv.upol.cz/czv_programs/opened_programs-2163


Cenu školení se díky faktu, že ragbyová část je dotována ČSRU, podařilo snížit na 4 900 Kč kompletně za celý kurz. Licence B je akreditovaná a samozřejmě umožňuje jejím držitelům zisk Živnostenského listu na trenérskou činnost.

Srdečně všechny trenérky a trenéry na tuto akci zveme.

DB