05.11.2018 – REPREZENTACE MUŽI XV

Nový realizační tým reprezentace mužů

Po odvolání z pozice hlavního trenéra Českého Národního týmu Phila Pretoriuse povede tým do utkání se Švýcarskem jeho dosavadní asistent Daniel Beneš, který působí u národního týmu od jara 2014 po předchozí práci u juniorských výběrů ČR. Jeho zodpovědností bude celkový herní plán mužstva a rozbory naší hry zároveň s analýzou hry soupeře.

Realizační tým doplní další tři trenéři:

Martin Jágr dlouholetý reprezentant a nejúspěšnější útočník českého ragby. Martin má zkušenosti z nejvyšší francouzské soutěže (TOP14). V současné době trénuje francouzský klub Stade Niçois (Federal 1), v národním týmu bude mít na starosti především trénování útočníků a jejich pohyb v rámci herního plánu.

Miroslav Němeček, který patří mezi nejlepší české rojníky, ještě nedávno hrál nejvyšší francouzskou soutěž za Oyonnax. Míra v současné době působí v týmu RC Mountfield Říčany. Své zkušenosti bude předávat zejména rojníků v autech a maulech a také co se týče jejich pohybu v otevřené hře.

Roman Šuster, trenér RC Praga Praha. Zkušený pilíř, bývalý kapitán českého národního týmu. Bude mít na starosti především rojníky a jejich postavení v mlýnu a hru obrany.

Ostatní členové realizačního týmu zůstávají bez změny:

Michal Ouředník – manažer týmu

Vladimír Tlapák – kustod

Michal Šaroch - fyzio

Program reprezentace

Den

hodina

činnost

Středa 7.11.

18:45

Trénink + video

Pátek 9.11.

18:45

Lehký trénink zaměřený čistě na herní plán + video

Úterý 13.11.

18:45

Trénink + video

Středa 14.11

18:45

Trénink + video

Čtvrtek 15.11.

18:45

Trénink + video

V pátek v ranních hodinách hráči odlétají do Švýcarska, kde absolvují společný trénink a v sobotu v 15 hod. nastoupí proti Švýcarsku.

Zde naleznete širší nominaci Národního Týmu ČR:

Širší nominace mužů Švýcarsko.pdf

(MO)