11.06.2018 – ROZVOJ RAGBY

Možnost přihlášení na kemp ČSRU 2018 ještě trvá

Letošní kemp ČSRU se již utěšeně plní zájemci z řad hráček, hráčů, trenérek a trenérů, ale na základě komunikace s kluby během probíhajících finálových turnajů mládeže byl termín přihlášení ještě prodloužen, a to do neděle 17.6.2018.

Stále tak ještě platí příležitost zúčastnit se 22.-28.7.2018 týdne plného her, profesionálně vedených tréninků a licencovaných školení pro trenéry v příhodném prostředí Beskyd na Ostravici.

Obrovskou výhodou kempu je prověřené ubytování v chatkách bezprostředně u hřiště. Naopak náročnější dopravu na místo snad trenérům, jež by chtěli přijet na jednotlivá školení (budou vypsána v sekci Vzdělávání – Školení a Semináře trenérů), vynahradí možnost právě přespání přímo v areálu.

Zároveň je snad vstřícná i cena kempu, kterou se podařilo udržet na 4200 Kč z loňska.

Těm, kteří již tak učinili a na kemp se přihlásili, budou po uzávěrce odeslány všechny potřebné dokumenty (bezinfekčnost atd.) a informace o zařízené dopravě, detailním programu, co vzít s sebou, na co se těšit a na co se připravit.

Děkujeme za váš zájem a těšíme se na Ostravici 2018.

Podrobnější informace o celém kempu naleznete zde:

Kliknutím zde se dostanete na závaznou přihlášku na kemp, kterou tedy prosím do 17.6.2018 zasílejte na sekretariat@rugbyunion.cz.