27.03.2018 – REPREZENTACE MUŽI XV

Junioři budou bojovat o bronz


Ve velice napínavém utkání proti domácímu Polsku se bohužel více štěstí nakonec přiklonilo na stranu domácího týmu, jemuž se podařilo 6. minut před koncem utkání položit poslední pětku utkání, díky které nakonec vyhráli 25:22.

Český tým tak bude v pátek bojovat o bronzové medaile a pokusí se porazit ve svém posledním vystoupení na turnaji Mistrovství Evropy hráčů do 18let porazit výběr Litvy. Toto utkání se odehraje v pátek 30.března2018 od 11:00 v polském Jarocinu. Sledovat jej můžete živě na stránkách rugbyeurope.tv.

"S výkonem celého týmu a především s bojovností jsem spokojen. Chlapci hráli s obrovským nasazením mnohdy až na hranici svých fyzických sil. Naši hru jsme oproti úvodnímu zápasu zjednodušili a vyvarovali se většího množství technických chyb. Nebýt zaváhání obrany ve vstupech do obou poločasů, mohli jsme slavit vítězství. V dalším zápase budeme bojovat o konečné třetí místo v naší skupině proti celku Litvy, na které se po zítřejším odpočinkovém dni, pokusíme dobře připravit a s turnajem ME se rozloučit vítězně." řekl k výkonu týmu a dalšímu programu hlavní trenér Karel Šampalík.

(PM)