27.10.2017 – ŽENSKÉ KLUBOVÉ RAGBY

Pozvánka na 3. kolo MČR XV žen


Přestože před pár dny na Markétě reprezentační tým sehrál strhující partii s Francouzskou Armádou, rozhodně není čas na to si oddechnout, protože domácí soutěž XV žen ve své letošní oficiální premiéře opět zvedá oponu a připravila nám ve svém 3.kole další neméně strhující představení:

Boj o první místo svedou dosud neporažené týmy Petrovic a Spartie. Všechny zúčastněné týmy bojují ale zároveň po skvěle zorganizovaném, avšak bahnitém PYRFu, se stavem svých hřišt, proto pomocnou ruku kolegiálně nabídla Tatra, jejíž Horní hřiště je podle posledních informací ve stále ještě hratelném stavu, a stane se tak dějištěm tohoto duelu o nejvýhodnější pozici pro play off.

Střetnutí propukne v sobotu v 11:30 a těšíme se, že hráčky se po něm přemístí na nedalekou Markétu podpořit své mužské parťáky v ostrém startu v Rugby Europe Trophy European Trophy proti Polsku.

Vydra bude tentokráte doma „v kleci" na Dragonu, kam se chystají na výjezd Tahrany a odpoveď na to, zda se jim podaří bodově vyloupit tuto jen velmi těžko dobytnou pevnost nebo odjedou s prázdnou, se dozvíme již v neděli v 14:00.

Těšíme se na vás a na to, že vaší přítomností na některém z hřišť také podpoříte progres ženského ragby.

Pozvánka Petrovice vs Spartie:

Petrovice Spartie.pdf

Pozvánka Vydra vs Tahrany

Vydra Tahrany.pdf

(DB)