13.10.2017 – POHÁR XV

Pohár ČSRU zve na semifinálové bitvy

Po odehrání základních 7 kol přicházejí v Poháru ČSRU boje o všechno a slibují strhující podívanou. Vždyť v sobotu 14.10. ve 14:00 vyzve mistrovská Sparta na svém hřišti na Podvinném Mlýně Tatru a nedaleko ve Vysočanech u Rokytky se o dvě hodiny později, s výkopem 16:00 střetne Pragovka s Říčany.

Oba duely nepostrádají na zajímavosti a pikantnosti: repríza letošního finále extraligy bude nesmlouvavým bojem dvou rivalů o každý metr hřiště, což potrzuje i jejich poslední měření sil, jež skončilo rovněž na Spartě remízou 26:26 a pro Spartu to byla zatím jediná ztráta bodů v podzimní soutěži.

To poslední střet Říčan a Pragovky je snad je ještě zajímavější reklamou na samotné semifinále, neboť se odehrál teprve uplynulý víkend a výsledek 28:26 pro Pragovku v Říčanech mluví za vše a ukazuje, že i zde bude rozhodovat každý detail.

Jak vidíte obě vysočanská semifinále s sebou nesou spoustu otázek a odpovědi na ně se dozvíme společně v sobotu od 14:00, respektive 16:00 hodin. Na obě utkání jste srdečně zváni.