07.09.2017 – ŽENSKÉ KLUBOVÉ RAGBY

O víkendu proběhne Brno 7s 2017

BRNO 7s 2017

Tento víkend se na hřišti RC Bystrc sehraje další ročník mezinárodního turnaje v olympijském, sedmičkovém ragby, Brno 7s. Tento turnaj si pomalu získává pevné místo v kalendáři sedmičkových turnajů.

Letošní, již 3. ročník, byl rozšířen na dva hrací dny. Je také zařazen do Poháru 7s žen ČR, díky čemuž to vypadá na rekordní účast týmů. Hrát se proto kromě bodů do celkového hodnocení Poháru 7s žen 2017 bude i o skleněné trofeje Bohemia Crystal a sady dresů od brněnské firmy Atex, a to jak v mužské, tak i ženské kategorii.

Turnaj se stane také ideálním doplňkem náborové kampaně, které je v těchto dnech organizována RC Bystrc na začátku školního roku v městě Brně.

Na turnaj zve také jeho hlavní pořadatel Tomáš Krejčí: "Máme radost, že je to již třetí ročník a že si zachováváme podporu Jihomoravského Kraje a města Brna. Příští rok plánujeme zapojit i mládež U18 holky a kluky. Každý rok chceme něco málo přidat. Sedmičkové ragby pomalu dostává více prostoru ve sportovních kalendářích ragbyových unií a tak věřím, že náš turnaj BRNO 7s si dobude svou silnou a důstojnou pozici ve sportovním kalendáři nejen ČSRU."

BRNO INTERNATIONAL 7S TOURNAMENT SCHEDULE - rozlosování a časový plán turnaje.pdf

Český pohár 7´s 2017 - Nasazení do skupin pro turnaj BRNO INTERNATIONAL 7s.pdf