25.08.2017 – REPREZENTACE DÍVEK 7S

Letní příprava dívek 7s na Turnaj olympijských nadějí

Turnajem United World Games vstoupily reprezentační výběry dívek 7s U18 a U16 do závěrečné části přípravy na vrchol sezony: Turnaj olympijských nadějí, který letos hostí polský Krakov.

Zápasy v rakouském Klagenfurtu ukázaly na slabá místa v herním projevu obou týmů. Těm pak byla věnována regionální soustředění, která proběhla během letních prázdnin i část závěrečného soustředění.

Závěrečné soustředění právě probíhá v rekreačním středisku Zálesí v Budišově nad Budišovkou. Tréninkové jednotky jsou prokládány teambuildingovými aktivitami. Program a jeho náročnost je plánována s ohledem na víkendový turnaj.

Nominace hráček pro Turnaj olympijských nadějí:

Dívky U18

Tereza Kubcová, Pavlína Glovacká, Kateřina Kopecká, Laura Mećavová (všechny RK Šlemy Hradec Králové), Kristýna Boučková, Michaela Borovská (obě RK Petrovice), Jitka Hochmannová, Viktorie Slámová (obě RC Slavia Praha), Denisa Gadlinová (TJ Sokol Mariánské Hory), Dominika Holčíková (RC Sparta Praha)

foto1.jpg

Dívky U16

Aneta Hrdinová, Tereza Baliamisová, Lenka Slavíčková (všechny RK Petrovice), Natálie Hanušová, Veronika Štefanová (obě RK Vrchlabí), Kristýna Kubatá, Julie Petříková (obě TJ Sokol Mariánské Hory), Věra Gärtnerová (RC Mountfield Říčany), Klára Kuchyňková (RC Přelouč), Kristýna Riegertová (RC Tatra Smíchov)

foto2.jpg