06.08.2017 – DUKLA RUGBY

Dukla zahájila svou činnost 1. tréninkovým týdnem

1. srpnem se rovněž rozběhly tréninky v rámci armádního týmu Dukla Praha. Tým, jež bude prostřednictvím poloprofesionální a profesionální přípravy propojovat práci s hráči v klubech s jejich formováním v rámci reprezentace, se připravuje především v ranních a dopoledních hodinách během týdne. Přestože tým má oficiálně zahájit svou činnost od 1. září, dostali hráči i realizační tým Dukly cennou příležitost zaběhnout si a nastavit jak sportovní, tak i organizační stránku tohoto vrcholového centra už v předstihu.

Cílem pro tento měsíc je finalizace sestavy 5ti hráčů pod částečnou smlouvou a 12ti hráčů na dobrovolné bázi s příležitostí využití všech výsad členství v Dukle (profesionální podmínky přípravy a regenerace, vybavení, odborná lékařská a sportovní péče, možnost ubytování a stravování).

Tréninky zatím pod vedením Heina Krieka (fyzická příprava) a Dana Beneše (dovednostní tréninky) probíhaly ve venkovní posilovně RC Tatra Smíchov a na místním Horním hřišti, v příštím týdnu už se však kondiční tréninky přesunou do profesionálně vybavené posilovny Dukly na Julisce a hráči, z nichž část v pondělí 7.8. absolvuje 1. sportovní lékařské a zátěžové testy, budou moci již plně využívat dalších výhod tohoto špičkového sportovního centra.


List hráčů Dukly zapojených do přípravy v 1. týdnu:

Tomáš Forst RC Praga Praha

Jan Kučera RC Mountfield Říčany

Vojtěch Havel RC Tatra Smíchov

Radim Hutník RC Brno Bystrc

Daniel Stárka RC Tatra Smíchov

Matouš Hodek RC Tatra Smíchov

Adam Leitmančík RC Slavia Praha

Matouš Hodek RC Tatra Smíchov

Albert Froněk RC Olymp Praha

Robert Trefný RC Olymp Praha

Michal Neužil RC Tatra Smíchov

Karel Berounský RC Tatra Smíchov

Pavel Šťastný RC Praga Praha