14.06.2017 – NEJVYŠŠÍ SOUTĚŽ RAGBY XV

Pozvánka finále Extraligy ragby 2016/17


Blíží se vrchol domácí ragbyové soutěže TOP 6. V sobotu 24. června od 14:00 hodin se proti sobě postaví mužstva Sparty Praha a Tatry Smíchov a porvou se o mistrovský titul v ragby pro rok 2017.

Sparta bude favoritem, vždyť vyhrála všechna utkání v nadstavbové části extraligy a obě utkání play-off. Sparťané spoléhají zejména na hvězdnou trojici Hruška, Loutocký, Pantůček. Stabilní a silný je ale celý kádr Sparty.

Tatra bude spoléhat na zkušenost, klub se drží na špici domácí soutěže již řadu let a o titul bojuje téměř každý rok. Loni Tatrováci podlehli ve finále Vyškovu, letos již budou chtít zvednout legendární trofej Jana Kudrny. Motorem Tatry bude opět Vojtěch Havel, rojník, který se do Tatry vrátil z Francie.

Zmínil jsem trofej Jana Kudrny. Ano, kromě cti a pomíjivé slávy, získá vítěz titul Mistra České republiky pro rok 2017 a na jeden rok do svého držení trofej určenou pouze těm nejlepším. Ručně vyřezávanou desku z dílny Jana Kudrny, legendárního hráče, funkcionáře a pábitele z Pragovky.

Přátelé, dovolte mi, abych Vás na utkání co nejsrdečněji pozval. Zápas začíná od 14:00, ale již od 12:00 se na stadionu na Markétě představí děti, aby ukázaly své ragbyové dovednosti a sportovní nadšení.

Vstupenky můžete zakoupit zde.

S přáním všeho dobrého,

Pavel Chaloupka

Prezident ČSRU