23.05.2017 – ČSRU INFORMUJE

Společnost KKIG novým generálním partnerem ČSRU


Po vítězném utkání s Maltou uvítalo české ragby novou významnou posilu do svých řad. Generální partnerství s Českou rugbyovou unií stvrdil svým podpisem ředitel KKIG Česko, pan Jiří Kubelka. Společnost KKIG Česko bude české ragby podporovat po dobu minimálně čtyř následujících let.

„Podpora KKIG je pro nás klíčová. Finanční objem, který nový Generální partner našemu sportu poskytne, nám umožní pracovat ve stabilnějším prostředí a investovat potřebné prostředky do rozvoje ragby v ČR. Velice si vážím také přímé cesty, po jaké jsme k dohodě došli. Dokazuje to, že společnost KKIG nepřistupuje k ragby jen jako k obchodně marketingové příležitosti, ale jako fanoušek a partner na přátelské bázi", sděluje k uzavření kontraktu prezident České rugbyové unie Pavel Chaloupka.

Jak vysvětluje ředitel společnosti KKIG Česko, pan Jiří Kubelka: "Ragby je srdcovou záležitostí a jsem velice rád, že jsme se stali partnerem gentlemanského sportu, který stále ctí tradice fér hry. Navíc jsem zastáncem tvrzení, že investovat se má do nastupující generace, takže naše podpora právě rugbyové unie byla logickým vyústěním našich úvah. Za skupinu KKIG se těším na spolupráci i výzvy, které nám partnerství v následujících letech přinese."