16.05.2017 – REPREZENTACE MUŽI XV

Vstupenky na sobotní utkání: Postoupíme do vyšší divize ME?

Malta.jpg

Klíčový zápas o postup do divize Trophy Mistrovství Evropy odehrají naši reprezentanti již tuto sobotu od 14:00 hodin v Praze na Markétě. Vítěz zároveň postoupí do druhého kola kvalifikace na Mistrovství světa v roce 2019 v Japonsku.

Asistent trenéra Putry, Daniel Beneš, zkoumal hru ostrovních reprezentantů na videu. "S Maltou jsme hráli v Praze před necelými třemi lety a jejich sestava je v podstatě stále stejná. Jejich velkou silou je tak sehranost. Navíc mají Malťané zejména v útoku dobře propracovaný herní plán. I při vědomí síly soupeře se ale nezříkáme role favorita".

Ragby se na Maltě objevilo již na konci 19. století, když ho na ostrov přivezli britští námořníci, ale první organizovaný klub vznikl až v roce 1946 a byl téměř výhradně složen z britských vojáků sloužících na ostrově. Na konci 20. století se začíná ragby na Maltě rozvíjet a od roku 2000 je Malta plnoprávným členem světové ragbyové federace.

Aktuální česká nominace: Dřímal, Elis, Staněk, Průša, Benda, Caldaroni, Kutil, Havlíček, Šťastný, Frank, Olbrich, Voves, Hošek, Havel, Hruška, Loutocký, Jursík, Kučera, Šimák, Školař, Stejskal, Kovář, Pantůček, J.Čížek, Soural, Schlanger, Žalud.

Přijďte povzbudit reprezentaci České republiky v zápase roku! ČR - Malta již tuto sobotu od 14:00 hodin!

Předprodej vstupenek na utkání probíhá v síti Ticketportal:

http://www.ticketportal.cz/event.aspx?ID=26010

PCh, www.rugbyunion.cz